Gershere Gardhi me bateri

Skupine produktov

 

Emri i produktit Pesha pa Baterite dhe pa Tehun(kg) Gjatesia e Tehut (cm) Gjatesia Totale (cm)
HSA 65 3,5 50 103
HSA 85 3,7 62 114,5