Stihl prodhon marken me te shitur ne bote te motosharrave dhe nje linje te plote te pajisjeve te fuqishme, shumperdorimshe dhe me peshe te lehte qe mbahen ne dore per perdoruesit shtepiak dhe ata profesioniste. Produktet STIHL shiten vetem nepermjet tregtareve te specializuar te afte per te kryer servis dhe jo nepermjet tregut masiv.

Copyright, All rights reserved by STIHL and Forest sh.a. To access email click here, Powered by The Dancing Bits