Motosharra per bujqesi dhe kopshtari

 

Emri i Produktit Kapciteti(cm3) Fuqia kW/hp Pesha(kg) Gjatësia e sharës (cm)
MS 290 56,5 3,0/4,1 5,9 37-40
MS 291 55,5 2,8/3,8 5,6 37-40
MS 390 64,1 3,4/4,6 5,9 37-40
MS 391 64,1 3,3/4,5 6,4 37-40