By

tdbsupport

Ndezja e motokosës hap pas hapi

Ndiqni me kujdes video ilustruese për përdorimin e motosharrave. Për sigurinë tuaj dhe për përdorim të saktë të pajisjes  jepini vëmendje hapave të ilustruar.

STIHL ju paralajmëron për produktet e falsifikuara

Kujdes : Cfare duket si nje pazar me leverdi mund te dale shume i shtrenjte pasi cmimi i ulet i motosharrave te falsifikuara ecen paralel me nje kohe me te ulet te punimit, me me pak fuqi dhe me me pak siguri ne pune. Megjithate produktet e falsifikuara nuk ofrohen gjithmone me cmim te ulet. Ne...
WordPress PopUp Plugin