Kategori

News

STIHL ju paralajmëron për produktet e falsifikuara

Kujdes : Cfare duket si nje pazar me leverdi mund te dale shume i shtrenjte pasi cmimi i ulet i motosharrave te falsifikuara ecen paralel me nje kohe me te ulet te punimit, me me pak fuqi dhe me me pak siguri ne pune. Megjithate produktet e falsifikuara nuk ofrohen gjithmone me cmim te ulet. Ne...
WordPress PopUp Plugin