10 W-30

Vaj motori me cilësi të lartë për një gamë të gjerë kushtesh përdorimi, i zhvilluar veçanërisht për të plotësuar kërkesat e motorëve 4-kohësh. Lubrifikim i shkëlqyer dhe veçori djegieje, mund të përdoret gjatë gjithë vitit, deri në -30° C.

Vëllimi: 500 ml
Vëllimi: 600 ml
Vëllimi: 1.4 l

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin