36 GBE zinxhir prerës prej diamanti

Zinxhir i leverdisshëm, i nivelit fillestar, për prerje të lagësht të shpejtë, të qetë dhe me pak dridhje. I përshtatshëm veçanërisht për materiale ndërtimi si tulla dhe tulla betoni. Me segmente
diamanti të mprehura paraprakisht dhe teknologjinë LowStretch.
Gjatësia e shinës 30 cm
Gjatësia e shinës 40 cm

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin