36 GBM zinxhir prerës prej diamanti

Për prerje të lagësht, të shpejtë dhe të butë në sipërfaqe betoni dhe guri të fortë, me shumë pak dridhje.Përshtatshmëri e limituar për prerjen e tullave. Me segmente diamanti të mprehura paraprakisht dhe teknologjinë LowStretch.
Gjatësia e shinës 30 cm
Gjatësia e shinës 40 cm
Për shinën 3006 000 1513: Gjatësia e shinës 40 cm

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin