36 GGM zinxhir prerës prej diamanti

Ideal për prerje të lagësht, te saktë dhe pa dridhje të tubave të mëdhenj të shkarkimit ose në kanale. Mundëson prerje në pozicione dhe vende pune të vështira për t‘u arritur. Segmentet e veshura me diamant mundësojne rendiment të lartë prerjeje, qoftë gjatë piketimit apo prerjes në gjatësi. Gjatësia e shinës 45 cm

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin