Advance X-Treem trousers

Me një nivel jashtëzakonisht të lartë rehatie: elasticiteti që vjen nga materiali ProElast redukton lodhjen. Perfekte për ngjitje dhe përdorim profesional në kushte ekstreme. Të disponueshme në ngjyrë të zezë, portokalli të ndezur dhe përmban elementë reflektivë. Thahen shpejt. Kanë materiale të forta, rezistente ndaj ujit dhe papastërtive në zonën e parme të këmbëve dhe të pasme, gjë që i bën këto pantallona ideale për pylltari. Me geta të cilat mund t’i bashkangjiten këpucëve dhe ofrojnë mbrojtje nga insektet. Shkurtimet e veshura me qeramikë mundësojnë mbrojtje nga gërryerjet. Të përbëra nga materiali AVERTIC pro lite: ajrosës, i lehtë dhe mbrojtës ndaj prerjeve. Kanë xhepa të sheshtë me zinxhirë në zonën e ijeve, kofshëve dhe të pasme. Me hapje ajrosëse me zinxhirë për të rregulluar temperaturën e trupit. Rripat janë të përfshirë. Pantallona, kategoria 1 e mbrojtjes nga prerjet, dizajni A (EN 381 ose. EN ISO 11393).

Përmasat: XS–3XL

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin