Ajrosës RL-MM

Përmirëson rritjen e rrënjës. Shpon sipërfaqen e lëndinës për të siguruar furnizimin optimal të ushqyesve dhe ajrim, gjerësia e punës 20 cm, pesha 2,0 kg.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin