APU 300

Karrocë tërheqëse për transportim fleksibël në kopsht dhe mund të përdoret edhe si karrocë dore. Kapaciteti 150 litra.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin