ATZ 150

Hinkë me kënd, e cila përfshin sistemin Multi-Cut 150 me prerje të dyfishtë. Për GHE 250 dhe GHE 260.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin