BATERIA AS 2

Bateri 10.8 V, e lehtë, kompakte dhe e fuqishme. Kompatibël me gjithë veglat e punës 10.8 V nga sistemi AS i STIHL (jo me HSA 25).

Fuqia e baterisë: 28 Wh.

Pesha: 0.2 kg.

Specifikime Teknike
Vecoritë
WordPress PopUp Plugin