BATERITË AK

Kompatibël me sistemin AK të STIHL.Bateri të lehta me jone litiumi dhe me treguesin e nivelit të karikimit të baterisë (katër drita LED).Të disponueshme me kapacitete të ndryshme fuqie.

AK 10: 72 Wh fuqi baterie 1.
Pesha: 0.8 kg

AK 20: 144 Wh fuqi baterie 1.
Pesha: 1.2 kg

AK 30: 180 Wh fuqi baterie 1.
Pesha: 1.3 kg

Specifikime Teknike
Vecoritë
WordPress PopUp Plugin