BF-KM

Ideale per ajrimin dhe kultivimin e tokes se punuar.

Specifikime Teknike
Vecoritë
Emri i produktit Pesha (kg) Gjatësia Totale (cm)
BF-KM 4.1 100
WordPress PopUp Plugin