BG 56

Pastron shpejt gjethet dhe barin e prerë. Me grykë të rrumbullakët dhe buton ndalues.

Specifikime Teknike
Vecoritë
Emri i produktit Kapaciteti (cm3) Pesha (kg) Shpejtesia e ajrit (m/s) Forca fryrëse (N)
BG 56 27,2 4.1 60 13
WordPress PopUp Plugin