BG-KM

Fryrese, e cila pastron rruget dhe zonat e mbushura me gjethe dhe mbetje bari te prere. Ofron nje fuqi fryrje te larte.

Specifikime Teknike
Vecoritë
Emri i produktit Pesha (kg) Gjatësia Totale (cm)
BG-KM 1.8 89
WordPress PopUp Plugin