BGA 57

Aparat fryrës i thjeshtë dhe i lehtë me bateri dhe formë ergonomike. Për fryrje dhe mbledhje gjethesh, bari, letre dhe mbeturinash të tjera në ambientet pranë shtëpisë. Hinkë rrumbullake, mbajtëse e lëmuar, gyp fryrës i përshtatshëm në tre nivele, sipas gjatësisë trupore të përdoruesit. Hinkë horizontale për rendiment më të lartë të shfryrjes së ajrit, gjithashtu e disponueshme.

Specifikime Teknike
Vecoritë
Emri i produktit Bateria Kohëzgjatja (min) Pesha (kg) Fuqia (V) Fuqia fryrëse (N)
BGA 57 Lithium-Ion 10-27 2.3 36 9
WordPress PopUp Plugin