Bidon kombinues

Model Standart: Kuti dyshe për 5 l karburant dhe 3 l vaj zinxhiri. Aprovuar nga OKB.

Versioni 1: Portokalli.
Versioni 2: Transparent.

Model Profesional: Dy mbajtës për të mbajtur veglat dhe sistemin e mbushjes (veglat dhe sistemi i mbushjes nuk janë përfshirë).

Versioni 1: Portokalli.
Versioni 2: Transparent.

Modele të vogla: Kuti e vogël dyshe për 3 l karburant dhe 1,5 l vaj zinxhiri. Me aprovim nga OKB, përfshirë grykat, kutinë e përshtatshme për sistemet e mbushjes së STIHL.

Versioni 1: Portokalli.

AKSESORË: Gryka me tapë të zezë(Shihni figurën).

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin