Bluzë »ICON« për meshkuj

Një bluzë me jakë të rrumbullakët për të gjitha situatat. Dhe veçoria kryesore: shiritat e brendshëm prej leshi kthehen në anën e jashtme, duke i dhënë bluzës një pamje speciale. Me një motosharrë të vogël në pjesën e majtë të kraharorit, si edhe me një distinktiv prej tape “LEGENDARY PERFORMANCE” në pjesën e pasme.

Materiali: 88% pambuk, 12% poliestër

Jeshile: Përmasat e meshkujve S–XXL
Blu: Përmasat e meshkujve S–XXL

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin