BR 200

Mjet pune kompakt dhe shumë i lehtë në peshë. E pajisur me sistemin STIHL kundër dridhjeve, logjikë intuitive ndezjeje, levën bllokuese të valvulës me buton ndalues, si edhe me dorezë mbajtëse.

Specifikime Teknike
Vecoritë
Emri i produktit Kapaciteti (cm3) Pesha (kg) Shpejtesia e ajrit (m/s) Forca fryrëse (N)
BR 200 27,2 5.7 56 12
size

small, large

WordPress PopUp Plugin