BT 131

Turjelë për shpim në tokë, e manovrueshme nga një person, me frenë shpimi QuickStop, motor 4-MIX me serbator më të madh, dorezë mbajtëse me shumë pak dridhje, dorezë kontrolli me buton ndalues, sistem jetëgjatë të filtrimit të ajrit dhe jastëk të madh mbështetës.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin