BT 360

Motor me forcë të madhe rrotulluese të provuar për punë shpimi dyshe. Standard me STIHL ElastoStart, çelës ndezje dhe çelës për kthim rrotullimi, sistem jetëgjatë i filtrimit të ajrit, çelës tjetër ndalimi për përdoruesin e dytë, strukturë që paloset.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin