BT 45 hapëse gropash për mbjellje

Turjelë dore me motor të fuqishëm benzine për hapjen e gropave të mbjelljes. Me dy marshe të përparme, marsh kthyes dhe pozicion neutral. E disponueshme me përshtatës dhe dorezë shtesë për hapjen e gropave të mbjelljes.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin