Çantë baterie

Çantë e lehtë, e fortë për transportim të lehtë dhe ruajtje të akesorëve të veglave STIHL pa kabllo. Për katër bateri ose dy bateri dhe një karikues.

Specifikime Teknike
Vecoritë
WordPress PopUp Plugin