Çantë larjeje

Çanta e larjes ka një ndarje të madhe me zinxhir dhe rrjetë që bën të mundur që gjithcka të qëndrojë e rregullt.

Materiali: 100% poliestër

Ngjyra: Blu
Përmasa: 23 × 16 cm

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin