Çantë palestre »Icon«

Disa e quajnë çantë palestre, të tjerë e quajnë çantë të përditshme.Ne e quajmë një bashkëudhëtar praktik dhe modern, të cilin nuk do e lini ndonjëherë pas. Për vendosje në një shpatull ose në kurriz.

Materiali: 100% poliestër

Përmasa: 33 × 42 cm

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin