Çantë palestre »Lumberjack«

Unë paketoj çantën e palestrës dhe shkoj…! Çanta jonë e palestrës ofron hapësirë për kompletin tuaj të palestrës dhe gjithashtu duket shkëlqyeshëm. E përsosur për t’ju shoqëruar në çdo aventurë. Logot “CRAZY BEAVER” dhe “FUTURE LUMBERJACK” e bëjnë këtë çantë edhe më të veçantë.

Materiali: 100% poliestër

Ngjyra: Blu
Përmasat: 35 × 30 cm

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin