Çantë për palestër »kiss my axe«

Çantë për palestër super elegante prej poliuretani me mbishkrimin e “STIHL TIMBERSPORTS” dhe rripa ngjyrë portokalli. Kjo çantë mund të mbahet në çdo kohë, në kurriz ose në shpatulla dhe është vërtet një shoqërues praktik, kur jeni jashtë shtëpisë.

Përmasa: Afërsisht 45 × 35 cm

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin