Çantë për sporte

Mbani gjithçka pranë dorës – gjatë trajnimit, garave apo dhe në palestër: çanta sportive STIHL TIMBERSPORTS është gjithmonë ajo që ju duhet. Falë hapësirës së madhe kryesore, xhepave anësorë dhe ndarjes shtesë për këpucët, çdo gjë ka vendin e vet në këtë çantë.

E zezë: Përmasa 60 × 30 × 30 cm, afërsisht 54 l në volum.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin