Çantë shpine

Duke ofruar 7.5 l hapsirë, plus një xhep të jashtëm, kjo çantë ka gjithë hapësirën e nevojshme për të cilën ka nevojë i vogli juaj. Pesha është shpërndarë nëpërmjet rripave, dhe materiali 100% poliester është konform gjithë standardeve të sigurisë – ndërsa logo ” WILD KIDS ” është një detaj që e bën këtë çantë të duket edhe më e veçantë.

Materiali: 100% poliestër

Ngjyra: Blu
Përmasa: 23 × 31 × 11 cm

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin