Çantë transporti

Perfekte për transportin dhe ruajtjen e veglave Kombi. E përshtatshme për FS-KM, HL-KM, KMA 130 R, KMA 135 R, HSA 56, HSA 66, HSA 86, HLA 56, HLA 65, HLA 66, BGA 86, BGA 100 dhe gjithë motorët Kombi me dorezë rrumbullake

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin