Çantë transporti

Perfekte për të transportuar dhe magazinuar veglën e punës, së bashku me veglat Kombi FS-KM ose HL-KM. E përshtatshme për HSA 56, HLA 56, HLA 65, HLA 66, BGA 86, BGA 100 dhe të gjithë motorët Kombi me një dorezë rrumbullake.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin