Çantë transporti

Perfekte për të transportuar dhe magazinuar veglën e punës, së bashku me mjetet Kombi FS-KM ose HL-KM. E përshtatshme për KMA 130 R, KMA 135 R, HSA 56, HSA 66, HSA 86, HLA 56, HLA 65, HLA 66, BGA 86, BGA 100 dhe të gjithë motorët Kombi me një dorezë mbajtëse.

Specifikime Teknike
Vecoritë
WordPress PopUp Plugin