Cc 100 detergjent dhe dyllë Për mjetet e transportit

Për eleminimin e papastërtive të rrugëve, si kripë, pluhur dhe insekte nga të gjitha llojet e mjeteve të transportit. Me shkumëzim dhe ingredientë dylli të një cilësie të lartë për një rezultat me shkëlqim të gjatë.
1 l
5 l

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin