Chronograph STIHL

STIHL Chronograph është e prodhuar nga firma Jacques Merat dhe ka nota elegante dhe sportive. Fusha e zezë e numrave me detaje në ngjyrë portokalli bën përshtypje nga një kombinim i indeksve të thjeshta me numrat arabe. Treguesi i datës është i vendosur pjerrësisht ndërmjet pozicionit të orës 4 dhe 5. Treguesi chrono me format 24-orësh, akrepat e sekondave dhe minutave kanë pamje elegante. Kasa përbëhet nga çelik inox IP-Black me diametër 44mm. Kjo bën të mundur një pamje të veçantë të kësaj ore. Modeli ka mekanizëm kuarci, xham të përforcuar Crystex Glas, shtresa e poshtme e fiksuar me vida, rezistente ndaj ujit deri në 10 ATM. Rripi i orës prej silikoni me kunj shtrëngues mundëson një prezantim të arritur – kjo orë është kombinimi perfekt ndërmjet elegancës dhe sportivitetit.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin