Çizme advance GTX për udhëtime në pyje

Material i sipërm i bërë prej kamoshi Bergrind i cilësisë së lartë, veçanërisht rezistent ndaj ujit, për punë profesionale me sharrë me zinxhir në kodra dhe për mirëmbajtje pemësh. Ngjyrë e zezë dhe portokalli, pjesë e fortë te lidhëset me kapëse të thella për lidhëset, vrima për depërtim të lehtë të lidhëseve, membranë GORE-TEX® kundër ujit dhe veçanërisht e ajrosshme. Tabanë të brendshëm të cilësisë të lartë, veçanërisht thithës, ergonomikë e të heqshëm, mbrojtje e mëtejshme kundër ujit dhe veshjes nga anët e ngritura prej gome, mbrojtje PU e tabanëve, kapje e shkëlqyer falë tabanëve me profil kundër rrëshqitjes.

Përmasat: 39 – 48.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin