Çizme gome function për motosharra

Me shtroja gome të parrëshkitshme dhe vetë-pastruese. Bosht tekstili i rregullueshëm me litar tërheqës, gjithashtu i përshtatshëm për muskuj të mëdhenj këmbësh. Të lehta në sajë të gjatësisë së vogël të çizmes dhe ofrojnë kontakt të shkëlqyeshëm me tokën, falë dizajnit të parrëshkitshëm të shtrojës fundore.

Përmasat: 39 – 47.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin