Çizme gome special për motosharra

Me shtroja gome të parrëshkitshme dhe vetëpastruese. Çizme gome me bosht të lidhur, shirita me refleks dhe ofrojnë kontakt të shkëlqyeshëm me tokën falë dizajnit të parrëshkitshëm të shtrojës fundore.

Përmasat: 36 – 50.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin