Çizme lëkure dynamic S3 për motosharra

Material i sipërm i cilësisë së lartë i bërë prej lëkurës nubak, rezistente ndaj ujit. Mund të përdoren kudo, për shembull në vendet e ndërtimit. Vijnë në ngjyrë kafe, me astar të ajrosshëm, veçanërisht për largimin e lagështisë, qafa me vata, pjesë të fortë te lidhëset me çengelë të thellë të lidhëseve, vrima për depërtim të lehtë të lidhëseve, tabanë të heqshëm ergonomikë, taban çeliku për të mbrojtur kundër deformimit dhe për mbrojtje indirekte kundër prerjeve, mbrojtje e shkëlqyer kundër veshjes dhe gërryerjeve, mbrojtje PU e tabanit, kapje e shkëlqyer falë tabanëve me profil kundër rrëshqitjes, të përshtatshme për BGR 191.

Përmasat: 38 – 48.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin