Çizme lëkure function për motosharra

Materiali i sipërm i bërë prej lëkurës me kokrriza dhe rezistente ndaj ujit. Ngjyrë e zezë, shumë e rehatshme falë astarit të ajrosshëm me qafa me vata, pjesë e fortë te lidhëset me çengelë të thellë për lidhëset, mbrojtje e shkëlqyer kundër veshjeve dhe gërryerjeve, mbrojtje PU e tabanit, kapje shumë e mirë falë tabanëve me profil kundër rrëshqitjes.

Përmasat: 39 – 47.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin