Çizme sigurie worker S3 me lidhëse

Material i sipërm i bërë prej lëkurës së cilësisë së lartë me kokrriza dhe rezistente ndaj ujit. Ngjyrë e zezë, e ajrosshme dhe astar që thahet shpejt, me qafa me vata, rripa reflektues në të dyja anët, shtroja që hiqen, taban çeliku për të mbrojtur kundër deformimit, mbrojtje dhe gomë rezistente ndaj vajit/karburantit/taban EVA në përputhje me EN 20345 S3.

Përmasat: 36 – 48.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin