Çorape »Stihl« Unisex

Këto çorape të gjata dhe sportive, të përbëra prej kombinimit special të Primaloft dhe Merino, ofrojnë rregullim optimal të temperaturës, edhe kur jeni duke punuar intensivisht. Në veçanti me çizme, teknologjia Cell Tech dhe kanalet fleksible sigurojnë rehati, reduktim të lodhjes dhe veshje optimale.

Materiali: 33 % lesh merino (pa kokrra dhe pesticide), 32 % poliamid, 20 % poliakrilik, 13 % poliestër, 2 % elastan

Përmasat: 35 – 38
Përmasat: 39 – 42
Përmasat: 43 – 46

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin