CR 100 pastrues për rrotat

Për heqjen e pamundimshme të papastërtive të ngjitura fort. Për të gjitha skajet qarkore prej metali dhe çeliku.
500 ml

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin