Cs 100 pastrues gurësh dhe fasadash

Për sipërfaqe me gurë të fortë, fasada, beton, dru dhe tulla. Ai tret me besueshmëri rritjet e bimësive të ashpra, grumbullon emetimet, ndotjet dhe pluhurat.
5 l

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin