Çukitës me thikë BK-MM

Ideal për punë precizioni. Shpërndan dheun e imët, ranor dhe copëton copat e mëdha të dheut, gjerësia e thikave 22 cm, pesha: 2,0 kg.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin