Dorezë motori

Shpërndan goditjen mbrapsht nga fryrësja në të dyja krahët. Veçanërisht i dobishëm me grykë rrumbullake. Për BR 350, BR 430, BR 450, BR 500, BR 600, BR 700 dhe BR 800.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large