Elektrik dore me dritë led

Elektrik dore 3W LED i zi, i anodizuar, prej alumini të qëndrueshëm me mbishkrimin STIHL të gdhendur. Me buton praktik ndezjeje dhe fikjeje në pjesën e sipërme të trupit. Përfshin 3 bateri AAA dhe rripin.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin