FCB-KM

Per terrene bari te drejta dhe ekzakte pergjate rrugeve, si edhe shtigjeve me lule. Ofron thellesi pune te pershtatme sipas kerkesave te perdoruesve.

Specifikime Teknike
Vecoritë
Emri i produktit Pesha (kg) Gjatësia Totale (cm)
FCB-KM 2.3 92
WordPress PopUp Plugin